ΑΝΕΜΟΛΗΘΗ Suites Hotel Καλωσορίσατε στην Κίμωλο! ΑΝΕΜΟΛΗΘΗ Suites Hotel προς όλες τις κατευθύνσεις. Σημείο κλειδί, που ανοίγει τις πόρτες Μικρή σε έκταση, μεγάλη σε ομορφιές! Κίμωλος Η ασημένια πινελιά του Αιγαίου. γαληνεύουν το μυαλό και το σώμα. Κίμωλος Το καθαρό λευκό, το έντονο μπλε, το διάφανο γαλάζιο

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Σκαρφαλωμένο σε μια πέτρινη πλαγιά το ΑΝΕΜΟΛΗΘΗ Suites Hotel επιτρέπει στο βλέμμα του επισκέπτη να περιπλανηθεί αβίαστα στο Αιγαίο. Ένας φιλόξενος παράδεισος που κάνει δώρο στους επισκέπτες μια αληθινά ξεκούραστη διαφυγή από την καθημερινότητα. Το καθαρό λευκό, το έντονο μπλε, το διάφανο γαλάζιο γαληνεύουν το μυαλό και το σώμα.

Διαμονή

Κίμωλος

Δραστηριότητες

Η φιλοσοφία μας

Οι φιλικοί άνεμοι- ο μόνος ήχος που διαταράσσει τη σιωπή- υπόσχονται να πάρουν κάθε έγνοια, κάθε βάρος μακριά. Επιτρέπουν στις σκέψεις να ταξιδέψουν, χορεύοντας στο ρυθμό που το μελτέμι ορίζει, κι αφήνουν χώρο για επανακαθορισμό, για επανεκκίνηση. Όπως ακριβώς και η Κίμωλος, το ΑΝΕΜΟΛΗΘΗ Suites Hotel διαθέτει απέριττη ομορφιά και γραφικότητα απόλυτα εναρμονισμένη στο φυσικό περιβάλλον, με μοναδικό λαμπερό στολίδι την αντανάκλαση του κυκλαδίτικου φωτός. Μόλις 5 λεπτά από το Χωριό, τη Χώρα του νησιού, το ΑΝΕΜΟΛΗΘΗ Suites Hotel είναι ο ιδανικός προορισμός για τον ταξιδιώτη. Σημείο κλειδί, που ανοίγει τις πόρτες προς όλες τις κατευθύνσεις.
1-4 person

4 δικλινα δωμάτια με χτιστά κρεβάτια , θέα θάλασσα , A/C , ψυγειάκι...

1-4 person

2 τρίκλινα δωμάτια 25 τμ με χτιστό διπλό κρεβάτι και ένα χτιστό καναπέ...

1-4 person

2 τρίκλινα δωμάτια 30 τμ με 1 διπλό χτιστό κρεβάτι και και ένα χτιστό...

1-4 person

2 διαμερίσματα 48 τμ για 4 ατομα, με 1 δωματιο με διπλό χτιστό κρεβάτι...

1-4 person

2 διαμερίσματα 50 τμ για 4 άτομα, με 1 δωματιο με διπλό χτιστό κρεβάτι...