Διαμονή

Γιατί να επιλέξετε το Suites Hotel Ανεμολήθη

Μ

όλις 800 μέτρα από το λιμάνι και 10 λεπτά με τα πόδια από το Χωριό το ΑΝΕΜΟΛΗΘΗ Suites Hotel αποτελεί την ιδανική αφετηρία για να εξερευνήσετε το νησί. Το σημείο στο οποίο χτίστηκε προσφέρει αμφιθεατρική θέα τόσο στο λιμάνι όσο και στο Χωριό. Όλα τα δωμάτια έχουν αυτονομία, έχουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από όλες τις παραλίες και τα αξιοθέατα. Από εδώ μπορείτε να απολαύσετε τις αμμώδεις παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά, τις πεζοπορικές διαδρομές που ξεκινούν από το Χωριό και διατρέχουν υπέροχα αγροτικά τοπία με πεζούλες και παλιά καλύβια. Από το λιμάνι, την Ψάθη, θα πάρετε θαλάσσιο ταξί ή βαρκάκι για να εξερευνήσετε τις πιο ονειρικές παραλίες αλλά και την Πολύαιγο.

Double Room

4 δικλινα δωμάτια με χτιστά κρεβάτια, θέα θάλασσα , A/C , ψυγειάκι, χρηματοκιβώτιο, δίσκος για παρασκευή καφέ.

Superior Double Room

1 Superior δίκλινο δωμάτιο 28 τμ με χτιστό διπλό κρεβάτι, θέα θάλασσα A/C , ψυγειάκι, χρηματοκιβώτιο.

Triple Room

2 τρίκλινα δωμάτια 25 τμ με χτιστό διπλό κρεβάτι και ένα χτιστό καναπέ κρεβάτι, θέα θάλασσα A/C , ψυγειάκι, χρηματοκιβώτιο.

Superior Triple Room

2 τρίκλινα δωμάτια 30 τμ με 1 διπλό χτιστό κρεβάτι και και ένα χτιστό καναπέ κρεβάτι, θέα θάλασσα A/C , ψυγειάκι, χρηματοκιβώτιο.

One Space Family Suites

1 δωμάτιο 38 τμ για 4 άτομα με 2 διπλά χτιστά κρεβάτια και (το ένα διπλό κρεβάτι είναι ΟΝΤΑΣ) με κουζίνα θέα θάλασσα A/C , χρηματοκιβώτιο.

Family Suites

2 διαμερίσματα 48 τμ για 4 άτομα, με 1 δωμάτιο με διπλό χτιστό κρεβάτι και ξεχωριστό σαλόνι με 2 μονούς χτιστούς καναπέδες/κρεβάτια, και κουζίνα, A/C, θέα θάλασσα

Suites With Hot Tub

2 διαμερίσματα 50 τμ για 4 άτομα, με 1 δωμάτιο με διπλό χτιστό κρεβάτι και ξεχωριστό σαλόνι με 2 μονούς χτιστούς καναπέδες/κρεβάτια, κουζίνα, και μια βεράντα με θερμενόμενο ιδιωτικό υδρομασαζ-πισινα και τραπεζαρία, ξαπλώστρες, θέα την θάλασσα, A/C.

Suites With Private Pool

2 διαμερίσματα 50 τμ για 4 άτομα, με 1 δωματιο με διπλό χτιστό κρεβάτι και ξεχωριστό σαλόνι με 2 μονούς χτιστούς καναπέδες/κρεβάτια, κουζίνα, και μια βεράντα μεθερμενόμενο ιδιωτικό υδρομασαζ-πισινα και τραπεζαρία, ξαπλώστρες, θέα την θάλασσα, A/C.

Ένας φιλόξενος παράδεισος που κάνει δώρο στους επισκέπτες μια αληθινά ξεκούραστη διαφυγή από την καθημερινότητα.